Šahovski klub Brda


Click here for Myspace Layouts

srijeda, 16.04.2014.

Povratak pisanju

Poštovani čitatelji, nakon vaših nekoliko stotina upita i apela da nastavimo s pisanjem na našem "ultragigamega" popularnom blogu - idemo dalje!
U proteklih dva mjeseca sve je vrvjelo šahovskim događanjima. Nećemo sad ulaziti u dublje analize, bacit ćemo kraći osvrt i okrenuti se budućnosti, kako stalno govore i naši političari.

Dakle, ŠK Brda vratila su se u Županijski savez, Ante Šarić pobijedio je na Županijskom prvenstvu, ŠK Brda osnovala su kadetske i žensku ekipu, te treću seniorsku momčad, pa sad najbolji splitski klub ima čak šest ekipa u svim natjecanjima, te 42 registrirane igračice i igrača.

Napreduje i Split Open, ima već više od 50 prijavljenih iz desetak zemalja.

Ali ono najvažnije što uskoro slijedi je Finale Kupa Hrvatske, na koji će Brda istrčati u prilično jakom sastavu. Iako Brđani nikad na Kupu nisu napravili ništa značajno (8. mjesto najbolji rezultat), ambicije su i ovog puta velike, veće, najveće...
Evo i sastava koji ide na Kup, a onda i izjave kapetana Ivana Krnića.

1.Kadrić
2.Rade
3.Ivić
4.Krnić
Rezervi nema zbog izuzetno teške financijske situacije

- Do sada je imperativ bila pobjeda ali smo ove godine malo snizili ambicije. Ove godine bio bih zadovoljan trećim mjestom, izjavio je ekskluzivno za naš blog Ivan Krnić

- 11:34 - Komentari (3) - Isprintaj - #